Ö-liv på Koh Samed med het träning

I hopp om träning lämnade vi igår Ban Phe/Rayong och hamnade på Koh Samed.

Innan vi styrde färden ut på havet åkte vi ut på landsbygden och till Suppathra Land. Där odlas alla de typiska frukterna i Thailand. Vi åkte runt bland fälten och fick smaka på frukter som vi inte längre minns vad de heter. Eftersom vi varit i Thailand ett par gånger är det kul att se något nytt och att lära känna Thailand bättre. 


Hittade efter en del omvägar även till restaurangen Classic Forest med svarta svanar och djungel. 

Kul att fått se Rayongprovincen och thaithailand men räckte med tre dagar. Vi tackade Ohana Resort och drog så vidare.


Efter en skumpig och sned båtfärd på ca 20 min var vi på Koh Samed. Incheckning på Baan Sup Pa Rod och därefter upptäcksfärd. 


Ön har turistat till sig mer sen vi var här sist men stränderna är fortfarande vita och fina. Tyvärr var träningsringen de hade här för tre år sedan utbytt mot neonfärger, lustgas och hektiskt party på kvällarna. Jogg på stranden i all ära men behöver lite mer rörelse. Istället för att fortsätta jaga träningsställen får jag nu träning av Kru Herö på dagarna. Vi hittade ett utomhusgym vid polisstationen och verkade bli lite av en turistattraktion när vi igår körde thaiintervaller på handskarna. Svetten rinner och jag undrar vart allt vatten kan komma ifrån egentligen...


Skönt att vara igång med lite bättre träning igen. Började dagen med ett kort styrkepass och därefter frukost på stranden. Vågornas brus, de vita stränderna och semesterlunken passar oss bra. 

Nu ska vi försöka hålla oss stilla på stranden ett längre tag tillsammans med böcker tidningar och kanske en kokkosnöt eller två. Vi njuter!


Tack för alla fina hälsningar! Vi njuter och har spring i benen om vartannat.

Kommentarer
Postat av: Lena

Ni verkar ha hittat rätta ställen att besöka! Fortsätt att njuta'

2014-02-25 @ 17:53:02
Postat av: Pa

Ni har naturligtvis hittat Naga Bar o Bungalows där det lär finnas ring och säck. Eller är det den som är stängd? Kram

2014-02-26 @ 00:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0