Hola Marbella

 
 
 
Efter att spenderat en natt under en julgran vid Boss (kände mig som the Grinch när jag drog ur julljusbelysningen för att haffa sista eluttaget på flygplatsen) och hört snöstormen vina utanför CPH i 20h kom jag tillslut iväg till Marbella. Brantare stigning med planet har jag nog inte varit med om. Möttes av pappa i semesterkeps och solsken på himlen. Kördes direkt till strandrestaurangen där jag serverades en mojito. På plats, äntligen.
 
Jag kan bara komma på tre "to-do's" denna weekend. Dricka kaffe vid en palm, äta glass vid en palm samt ta en drink vid en palm. Varit här i 30h och redan avverkat alla tre. Har bland annat även hunnit med en trip till Puerto Banus där jag fick välja ut en julklapp, morgonintervaller i solen på stranden, solhäng, mys med lill-fisen (systers bebis) och vandrat runt i bergsbyn Mija pueblo. Allt med resesällskapet syster, bebis och pappa. Tyvärr missar jag mamma som kommer hit två timmar efter att jag åker hem.
 
The Ultimate weekend helt enkelt.
 
 
Äkta semesterbilder.
 
Extra glad blev jag när en av mina klienter var med och knep SM-guld i tennis idag. Härliga Louise Brunskog som tagit sig tillbaka efter en ihärdig skada. Grattis! Och tack Louise för tipset om matställe.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0