HMT i perfekt tretakt

...eller så skiter jag i klädeslöftet och fokuserar mer på det här. Ingång i Malmö. Mitt hjärta bankar av nervositet bara av att titta på det här klippet.
 
Missa för guds skull inte Halmstad muay thais perfekta tretakt innan jag skrevar över ringrepen. Tack Johan och Marcus!
 

Nyårslöfte och ennattsweekend

Mysig jul i Fjällbacka. Rätt mat, tomten kom, familjen samlad och snön föll inte. Klassisk jul helt enkelt. Mysigt och är oerhört tacksam för familj som fejjar och ordnar. För min del blir det lite för mycket stillasittande och lite för lite rörelse.
 
En ennattssnabbweekend blev lite mer fartfylld:
Incheckning hotell Gothia
Johan tar en powernap och jag ordnar kaffetankning samt agerar hejjarklacksledare för pigghet
Jul på Liseberg. Utklassad i fem-kamp. Tittar på isshow (minnen!)
Middag och drinkar på Heaven 23
...45 min av dessa med vännerna Angelica och Jesper som var barnfria
Hotellfrukost
Shopping
 
 
Härligt dygn! Ett dygn som gett mig ett nytt nyårslöfte. För vad, vad, VAD har hänt?! När gick jag över från att ett tag ha koll på mode till att gömma mig i generousavdelningen för att andas?  Vi lever oftast i träningskläder. Inte så konstigt kanske med tanke på jobb och träningar. Till finkläder räknas numera jeans. På julafton kompenserades till slut de svarta mysharembyxorna med en glittrig topp och på så sätt kunde jag kalla mig själv tomtenissa och lura finklädessystemet.
 
 
Efter en dags shopping, samt ovilja till att prova något nytt, har nu årets nyårslöfte tagit form: Ut med det gamla in med det nya. Inköp av nya träningskläder ska begränsas och vettiga vardagskläder ska firas och få ta mer plats i garderoben SAMT ANVÄNDAS. Gott nytt!

Från strand till slask

 

Kära Tomten!

I år kan du hoppa över mig.


För så är det. Mojitos (alkoholfri), islattar, apelsinträd, palmer och solsken har ju fått avlösa varandra. Vila på en strandsoffa blandat med små utflykter på eftermiddagarna. Jag är helnöjd! Nöjd över att gått från hudfärgen ”genomskinligt grå” till ”levande” och nöjd över att fått spendera tid med min syster, systerdotter och pappa.


Sista timmen imorse innan avfärd till flygplatsen tog jag en rask promenad på stranden. Där stod en gammal man och fiskade. Såg så rofyllt ut. Han verkade inte få någon fisk men såg inte speciellt förtvivlad ut för det. Gillade läget liksom.


Imorgon byter jag ut bebiskel, sol och vila mot jobb, träningar och plugg. Från strand och vårvärme till slask och snö. Känner mig uppladdad inför två veckors håll-igång nu innan julledighet. Skönt!


…så tomten vi ses om ett år istället. Stort tack för i år!

  

Bilderna är lite block från resan. Pappa på första lunchen, systers träning, strand och tapas måltid vid vattnet.


Laddning pågår

God mat, gott kaffe, strandpromenad, tapas * 2 omgångar. Mmmmm... Laddar batterierna.


Hola Marbella

 
 
 
Efter att spenderat en natt under en julgran vid Boss (kände mig som the Grinch när jag drog ur julljusbelysningen för att haffa sista eluttaget på flygplatsen) och hört snöstormen vina utanför CPH i 20h kom jag tillslut iväg till Marbella. Brantare stigning med planet har jag nog inte varit med om. Möttes av pappa i semesterkeps och solsken på himlen. Kördes direkt till strandrestaurangen där jag serverades en mojito. På plats, äntligen.
 
Jag kan bara komma på tre "to-do's" denna weekend. Dricka kaffe vid en palm, äta glass vid en palm samt ta en drink vid en palm. Varit här i 30h och redan avverkat alla tre. Har bland annat även hunnit med en trip till Puerto Banus där jag fick välja ut en julklapp, morgonintervaller i solen på stranden, solhäng, mys med lill-fisen (systers bebis) och vandrat runt i bergsbyn Mija pueblo. Allt med resesällskapet syster, bebis och pappa. Tyvärr missar jag mamma som kommer hit två timmar efter att jag åker hem.
 
The Ultimate weekend helt enkelt.
 
 
Äkta semesterbilder.
 
Extra glad blev jag när en av mina klienter var med och knep SM-guld i tennis idag. Härliga Louise Brunskog som tagit sig tillbaka efter en ihärdig skada. Grattis! Och tack Louise för tipset om matställe.
 
 
 

Storm, mörker och... Marbella!

Ola! Nej inte Ola som i Ola, inte heller som i åla, utan som i hola! Jag har för mig det är så det stavas på spanska.

I onsdags bokades en biljett och idag, torsdag, biter jag på naglarna. Har inte ens hunnit reflektera över att jag ska på weekend i Marbella. Inte mycket mer än att passet slängdes ner i ryggan sent igår tillsammans med ett par shorts o träningskläder.

Till nagelbitningen. Inställda tåg senare idag för mig till Köpenhamn tidigare än tänkt. Tack gode Gud för hjälpsamma kollegor och förstående chef!

Nu Hoppas jag på ett flyg som lyfter ikväll. Tills dess ska jag smutta på en kaffe, organisera lite jobb och ta reda på vart i Spanien jag ska.

Spontaniteten vinner hoppas jag! To be continued...


Hi - wats'up - ciao

Såhär några månader senare kan jag avsluta USA-resan med att berätta att Sverige placerade sig på plats 7 och 9.

Resan gav mersmak och för ett par dagar sedan bokade vi (efter långa fb-diskussioner) vår resa till 2014-års upplaga av VM. Denna gång utspelar det sig i en alpby som vi ännu inte lärt oss uttala namnet på. Istället för shopping och storstad ser vi fram emot att blicka ut över alperna, skratta åt samma gamla minnen (det blir liksom så när vi inte ses så ofta), skapa nya och se på synkro i Världsklass.

Ciao!


RSS 2.0