Sport i mitt hjärta

Tävlingsdag 1. 
Swe 1, 6:a 
Swe 2, 8:a
 
Inser att det finns två sporter i mitt hjärta, thaiboxning och synkro. Men synkro, ja det kommer alltid att ha en speciell plats. 
Ståpäls på armarna när ansikten med absolut glädje zoomas in. 
Spänningen och tystnaden när vi för en stund håller andan i ett svårt moment. Explosionen av applåder vid ett lyckat element. 
Hejjarropen när någon ramlat men sen tar sig in.
Tårarna, lyckan, besvikelsen, utstrålningen och spänningen som går att ta på.
 
Och visst blir man väl lite extra stolt när det finns åkare som man varit med och tränat och trimmat från allt från tidiga lördagar till sena fredagskvällar. Då sträcker vi på oss lite extra och hoppas att de har sin allra bästa skridskodag. Tjejer, ni är grymma!
 
Nya tag imorgon då vi hoppas på rena åk efter bästa förmåga!
 
 
 

Ishall, iskall, isball

Som jag trodde. Två kilo i Ninas väska har nu dragits ner till ett kilo.

Som jag tänkte. Att komma in i ishallen för att se träningsåken inför tävlingen gav mig den där härliga känslan.

Som jag mindes. Att se Ryssland 1 gav mig som vanligt rysningar av att se kroppskontrollen.

Som jag skrattade. När vi i shoppingpauserna (snart måste vi sluta) och spolpauserna pratat gamla minnen.

För övrigt så låter övergångsställena som gökar, kulsprutor eller duvor. Lite blandat. Mycket märkligt. Ho ho (uggleljud)!


19,2 kg shoppingdamage i Boston

 

Boston sedan igår kväll.

Tur är när ett av de svenska lagen bor på samma hotell och ger oss lite skridskokänsla.

Hotellrummet har pimpats med svenska flaggor och t-shirts. Ska man vara patriotisk så är USA helt klart landet som ger mest inspiration till sådant.

19,2 kg.
Dagen bjöd på hotellfrukost, titt på Harvard och sedan shopping och ögonbrynsfix. På tre personer har vi gjort 19,2 kilos damage. Jag kånkade hem det hela eftersom tjejerna är på NHL medan jag behövde en lugn kväll med jobb och träning. Nina har gett ett kilos plats i hennes väska till Angelica mot att de landar i Köpenhamn istället för Landvetter. Det ska nu bli mycket intressant att se om det erbjudandet av någon underlig anledning stryks.

Ovan är en del av min dagsfångst som enligt vågen är på nätta 1,2 kg. Sammanlagt blev det 2 kg vilket utser min shopping till lättast och mest reseeffektiv.


New York

 

Frihetsgudinnan, Central Park, Rockafellar center, American BBQ, Times square, Bryant Park, Highline mm. Vi hann med en hel del sightseeing och dagarna rullade på från morgon till kväll. Vi åt (min mat fortf väldigt begränsad pga magen), shoppade, sightseeade, pratade, skrattade, blev trötta, drack kaffe/cola, blev pigga och körde igen. Så gick det runt runt runt runt och runt igen.

Hotellet i NY var, för att vara helt ärlig, kasst. Vi valde efter läge och valde att lägga mer pengar på annat. När sängen ramlade isär när blivande mamman la sig (allt gick bra!) kunde vi inte annat än skratta. Nu uppskattar vi dock vårt nya hotell i Boston desto mer. Små lyxiga saker som toalettlock blev helt plötsligt jättetrevligt.

Höjdpunkter NY:
- The View, snurrande bar längst upp i Marriott på Times Square. Bubbel i ena handen, desserttallrik i andra handen.
- Förmiddagsjogg i Central Park. Minus väntan på rätt tunnelbana som vi missade tre gånger. Vi är turister som kan våra saker... Icke.
- Känna pulsen och tempot kring Times Square, street arten och lite random musiker/dansgrupper vid tunnelbanan, helheten och den sköna atmosfären!

Fullt ös morgon till kväll! Beep, beep!!!


RSS 2.0