Borta bra men hemma bäst

Sista dagen i BKK och på thailändsk mark började med en joggrunda i Lumpini park tillsammans med Benny och Madde. Svetten rann som vanligt och vi var nog uppe lite sent (8) för blev väldigt varmt att springa i solen (trots att det var molnigt).
Rehab (fast utvecklades till vem är egentligen bäst på att göra såhär och såhär...). Gamla meriter gills ICKE! Attans.

Madde, Benny, Johan och mina näsborrar åker Tuk-Tuk


Därefter sista sollapning och iväg för att köpa thaiboxningssaker. Tillsammans köpte vi två par handskar, tre shorts och susp för under 1000 svenska. Satt ganska fint!

Tack och adjö till BKK, skakig flygresa till Dubai (behöver jag nämna att det skulle kosta 24.000 att uppgradera till businessclass, försöka duger!) där vi väntade 8 timmar för att sen komma till Köpenhamn, därefter tåg till Halmstad. Skönt att komma hem, dock hade jag glömt att jag har ett piano ståendes mitt i lägenheten som inte alls får plats men men Borta bra men hemma bäst!

När jag varit hemma i tio min kom goaste papsen med Chico från Göteborg. Som vanligt var han (chico vill säga) purken på att jag varit borta. Är fortfarande inte sig själv. Men inatt vaknade jag av att han stod på bakbenen på golvet och slickade mig i ansiktet, så lite har han nog saknat mig...borta bra men hemma bäst!
Purken hund

5.15 var jag pigg imorse (så går det när man slocknar 20.00) och vi tog oss till morgonträningen. Gött med nya handskar! Annorlunda att träna på ett rent ställe där det är lagom temperatur. Borta bra men hemma bäst! Thai-intervaller och nu kände jag att alla ronder vid säckarna i Thailand nog gett lite resultat för kändes lite bättre PLUS att det kändes som en väldigt kort träning!


Nu (trots att jag försöker sluta multi-taska) håller jag på att fixa med musik till kvällens thai-pass jag ska hålla på Idrottscentrum för att sen avsluta kvällen med after-work med energiknipperna från Idrottscentrum (om jag inte somnar gåendes vid sisådär halv åtta-tiden).
Ja visst är väl borta bra men hemma bäst. Och skönt är det väl att man har goa kompisar att träffa när man kommer hem. Då blir det inte lika jobbigt att komma hem. Extra mysigt att få tulpaner av härliga glädjespridaren Malin. Borta bra men hemma bäst!
Vi har haft en helt underbar resa. Trots den oturliga infektionen och lite andra käppar i hjulet så ger det som alltid mersmak. Ville hitta träningsmotivation i Thailand och det kan man faktiskt säga att jag gjorde, kanske inte där men den har hittats här hemma i Sverige igen. Att få spendera en månad borta från stress, press och vila själen har gjort gott. OCH att få göra det med Johan, kan inte bli mycket bättre! Så nu blir det tack och bock för denna gång.Borta bra men hemma bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0