Hepp hepp!

Hej och hå vad det går! Nu är vi i BKK sedan igår. Matchen som jag var anmäld till 17 mars, precis när vi kommit hem, blir inte av eftersom träning och kroppen inte har gått och mått som jag velat. Det blir då aldrig som man tänkt sig. Istället blir det förhoppningsvis 1 april. Sista träningen på Koh Samui blev "bara" 1,5 timma och mest halvhjärtad boxning (och miljoner sit-ups "thai style" såklart).

Svett, svett, mera svett! Utanför vårt rum på Samui.

Madde förlorade sin match men presterade bra mot en duktig thailändare och hålls enligt oss och många andra (bla. Stephan Fox) som vinnare. Stor tumme upp till henne!

Har, innan vi tog farväl av Koh Samui, hunnit med vattenfall, klaga på massage, bli kär i massage, snorkelfärd, ätit för många pancakes, träning (väldigt anpassad eftersom tån inte riktigt vill), njutit på hotellet och hängt med Madde-pippi-lott och Benny-benspringare (rastlösare människa får man leta efter!), lekt med elefant som försökte strippa av mig min sarrong och svurit över hur de behandlar apor.


Jungle-GeorgeSnorkling, upptäcksfärd och solning på Koh Tao och Koh Nangyan.Nu ska vi ut och turista oss, göra lite late-night shopping och ev kolla på Madde när hon pinas av tattueraren.

Kommentarer
Postat av: Oslo på svenska

Jaaa! Ni kom dit! Är det inte magiskt vackert?

2012-03-12 @ 18:55:08
URL: http://Lifestyleblogs.se/oslopasvenska

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0