Svårt.

Det är SVÅRT att motivera sig lång-rond 9 på säcken. Svårt att inte fuska, svårt att vara fokuserad, svårt att vara positiv, svårt att kötta på. Varit mycket nöta säck och olika mitshållare som har lite annorlunda teknik. Det blir som att lära om varje gång för att hamna rätt på mitsarna, förstå "språket".

Tyvärr känns det som att jag hamnar i något slags mittenfack, inte nybörjare, inte proffs, så blir inte så mycket sparring och clinch för mig då det är många nya på Jun muay thai just nu (har inte clinchat en enda gång sen jag kom hit).


Fick ut mest av när Madde gav mig ett tips, och när Benny hjälpte mig förstå vad min mitshållare menade... Det kan jag ju få i Sverige. Så nej, imorgon blir det att testa nytt gym, ny Idah, ny energi!

Poolhäng på Benny och Maddes hotell förut och ikväll ska vi på gay-bbq här på hotellet, kan ju inte bli bättre. Ta seden dit du kommer. Eller, ta scenen dit du kommer som Johan säger :)

Kram!

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej Idah!Låter ju hur roligt som helst med gay-bbq - och det blir säkerligen som Johan säger "scenen" dit ni kommer - de lär väl ha någon form av kareoke eller så :)Här i Sverige börjar våren komma så smått, men det ska tydligen snöa på söndag - så ni gör bäst i att stanna borta en stund till :)

2012-03-01 @ 11:13:08
Postat av: Malin

Tycker du är duktig som kämpar på med träningen!

Låter som att ni har det härligt! PUSS

2012-03-01 @ 11:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0