Mentalt träningsläger?

Död var ordet igår efter fem timmars träning. Kvällens träningspass smet jag ifrån efter 2,5 timma, då var jag färdig tyckte jag. Sa att Johan ville att jag skulle komma hem klockan sju, det funkade. Här i Thailand är det mannen som bestämmer. I slutet av träningen är tränarna på en konstant, har du ingen uppgift så sätter dom dig på sparkar, knän, sit-ups eller annat, gäller att se upptagen ut när energin är totalt borta…


Frustration. Tror det är vad jag framförallt lär mig hantera just nu, eller vet inte om jag lär mig, men tränar på det… Sparras med en tjej som är dubbelt så stor som mig och som börjar svinga när jag träffar, så blev till att slåss i luften istället för att det skulle handla mer om teknik. Vilket inte heller är bra, jag behöver gå in mer i slagen. Morgonträningen blev kaos o blev så frustrerad att jag bara ville ta moppen och skita i allt vad träning heter. Som vanligt så kunde inte Johan fråga hur det gick utan att jag fick vända mig om. Dessa spöken i huvudet.

Efter lite poolhäng under dagen med Johan, Madde o Benny så var jag mycket lugnare, hade lite bättre plan och inner peace. Sen är jag också mycket mer på allerten på eftermiddagarna när det gäller det mesta. Lossnade mer vid säcken, eller rättare sagt däcken och hade mycket mer energi. Äntligen clinch igår, blev mest med en thailändare = kastad i marken om och om och om igen. Tur att det är mjukt och att jag var sansad i huvudet. Så ja, ett litet mentalt träningsläger det här helt enkelt. Det är tufft att träna som de vill att man ska göra här. Aldrig, aldrig underskatta hjärnans kraft och små spratt!


 

Kokkosfest på träningsgolvet efter morgonträningen

Kommentarer
Postat av: Oslo på svenska

Ojoj, låter som att det kommer en ännu tuffare moster hem hälsar lillkillen! Kramis!

2012-03-06 @ 19:25:36
URL: http://Lifestyleblogs.se/oslopasvenska

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0