Sport, bara sport. Östersund

En kombinerad flyttpackning och östersundspackning och 17 timmar senare var jag framme i ett snöigt Östersund. Jajjamensan, för nu är det min tur att stötta i tävlingssammanhang. Johan och klubbkamrater går final i SM idag här uppe.

Tåget tog för lång tid och fick vara för lite i fred. När jag kom fram till Sthlm var det för tidigt och för jävligt att dom tagit bort stället jag alltid köpt kaffe med aftereight smak på. Det var även FÖR halt och FÖR ensamt när jag väl kom fram (ett par timmar innan fighters och coacher som flög). Blev ett kort pass på hotellets "gym" och runttitt på stan.


Jag har nu den mkt viktiga uppgiften som nervig flickvän, flätgörare (frågade om Miriam ville ha glitter i håret som skulle varit självklart om det var min andra hjärtesport, hon tackade artigt men bestämt nej) och massör.


5 fighters är här från min klubb. Dom har gått vidare från kvalet som var nere i Halmstad. TV är här och kommer visa tre av finalerna 16.05 idag på Vinterstudion/SVT, Johans är en av dom don't miss! Samtliga matcher sänds på SVTplay. Oh, glöm inte att kolla in Miriams skrev, min susp gör debut på internet-tv!

Hmt har match nr.: 5 Johan, 7 Adde, 8 Miriam, 11 Johnny och 13 Pettersson.


Strosar runt i Östersund i inväntan på dagens matcher. Oteknisk, javisst!

Kan meddela er där hemma att alla verkar friska, krya och börjar bli allerta.

Men allt är inte thai. Sport, bara sport. Idag är gamla laget i Salzburg och tävlar , Lycka till! Är även EM i konståkning på gång. Hejja Julle och Sverige!


Kaffedags med Johans föräldrar och sen kör vi! (oj, där kom det igen...sen kör han. Jag ska tävla i att skrika högst och längst och se coolast ut om jag kommer med i tv). Håll tummarna!

Helgens mest frekventa ord: match, bajs, våg

SvtPlay. Johans motståndare.
Syskonen Adde och Miriam på Svt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0