Guld är bättre än silver. Johan är bättre än Guld.

Bästa klubb med tre guld, två silver och två brons. HMT gav dom verkligen en show!
Tyvärr förlorade Johan. Sometimes you win sometimes you learn. Guld är bättre än silver men min Johan är bättre än allt Guld. Även om det svider, det förstår jag.
Johan med tränare Erik och Benny innan SM-kvalet

Men vad säger man egentligen till någon som är besviken? Ingenting eller en massa. Vissa sparkar i väggen, vissa gråter, vissa är tysta, vissa skriker, vissa lotsas som ingenting. Ganska viktigt det där att prata med sina nära och kära hur de vill bli bemötta. För trots allt så är förluster så otroligt utvecklande oavsett vad det gäller för sport (eller i "verkliga" livet för den delen). Men samtidigt, förlust, behövs för att pushas framåt. Grabbarna bjöd på en bra match. Stort grattis till Harris som tog hem guldet denna gång!

5 fighters som alla ska coachas och få uppvärmning är mycket för två coacher. Hoppade som sagt in och hjälpte till med massagen. Nagellacket frätes bort av linnimentet. Hooh yah! Bra arrangerat, kul med lite tid i media men dock tog stämningen lite stryk av att vi var så långt norr ut, dit inte så många tog sig.

I med lite skumpa, iordningfixas, middag och utgång på lördagen avslutades med en Flurry på McD.
Avslutade mitt Östersundsäventyr med en Pad thai gai. Två timmars fikapaus i Sthlm med ditflyttade (sluta flytta runt nu kära vänner!) kompisen kortade ner tuffandet. Väl i Lund, ja dit ner fick jag åka först, började jag få panik på att sitta still.

Näst på tur: En Thailandsresa. Har inte bokat biljetter än men åker om en, eller två veckor. Träning, sol och värme, ja tack!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Intressant läsning! Heja HMT

2012-02-03 @ 22:37:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0