Tre träningsdagar kvar. Idah :( och :) Kroppen :)

Helt klart min favoritbild. Ett av barnen som springer runt på Dragon envisades med att leka med lindorna. För att få tyst på honom lindade Dam (min tränare på Dragon) hans händer.


JAAA! Vem sa att det var negativt att ha små och klena muskler? Yod har inga privates, förutom med mig! Eftersom jag inte är lika biffig som en hel del killar här tar inte hans rygg lika mycket stryk. Helt underbart för tränaren jag hade i förrgår istället för Yod fungerade jag inte alls med.Delar av hemapoteket. Idag har jag köpt linniment och annat så det står härliga till. Beställning hemifrån.


Kroppen är tung och svårt att somna = nertränad. Det är dags att åka hem tycker den. Blev två pass istället för tre igår. Idag blir det bara ett pass. Skulle haft private * 2 med Yod men blir bara i eftermiddag istället. Två pass på fredag och självklart ett sista pass (eller två) på lördag innan jag styr väskorna hemåt på kvällen. Ångrar dock inte att jag tränat så mycket. Det var det jag kom hit för att göra!Japp, så ser det ut när man tröttnar på att få håret i ansiktet och vill dricka vatten istället för sätta upp det i rondvilan.
Igår tog jag en Body scrub på Phuket spa, var sådär. Nu blir det en Swedish massage (ska bli MYCKET intressant och se vad det är). Först lunch på Tony's. Kort Thailändare som går med tröjan uppdragen över magen och bara njuter av livet. Billigast här, Tony fixar allt. Om ni minns min körlektion (gas, break, lock...) så kanske hans skills som bilskoleförare inte är av högsta kvalitet. Men peppar o salt så har jag inte kraschat än!Glad höst från vintern i Thailandps. det är fortfarande vänstertrafik... oups
Svar på kommentarer:

Chico mitt hjärta, kommer snart och räddar dig från människorna med dålig hörsel och grått hår ;)
Syster: Handskar inhandlade. Like them mucho!

Kommentarer
Postat av: Chico

De gamla förstår mig jättebra! När jag får mitt kvällsryck och pockar på total uppmärksamhet (försöker bita mattemattes fingrar) får jag gå ut med en gång nästan. Vad är grått hår, förstår inte..

Dessutom kan hussehusse se med BÄGGE ögonen nu.

2010-09-02 @ 12:22:27
Postat av: Clas

Åter efter långpromenad med Chico och två ögon genom Haga. Är det pulsklocka som intressant till födelsedagen? Vi hämtar inte i Cph eftersom du inte ville det. Men är det bra att komma ner med Chico till Halmstad på måndag? Kram

2010-09-02 @ 16:23:57
Postat av: Clas

Finns det boxningsshorts i min storlek? Helst med så mycket drakar och tigrar som möjligt i glad färg. Motsvarar jeans stlk 40.

2010-09-02 @ 16:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0