Utkast: Sept. 17, 2010

Dags för det sista inlägget.

Uppdatering sen sist är att jag fortfarande inte kan träna. Gick dit i onsdags, ingen bra idé. Körde säck och skuggboxning men kroppen sa emot. Var med och sparrades en rond, sen fick jag bryta. Istället blev det hem för att förbereda varma mackor till Johan...slutade med att han fick göra dom själv och att jag inte hade allt. Men jag fick laga min kulinariska filmjölk á la Idah till honom. Oui, oui, merci, oui!

Högst på listan står just nu att söka jobb. Gjorde misstaget att ångra mig lite väl sent att inte läsa magisterprogrammet. Ingen skola = inget CSN. Så nu fräser jag iväg cv efter cv till tänkbara och otänkbara arbetsplatser. Kommer fortsätta vara lite på IdrottsCentrum, lite stand-innare på olika pass, pt (när det väl kommer igång...) och lite reception. Ska träffa två killar/män (?) på måndag och följa med på deras pass, lite speciellt upplägg. Förhoppningsvis blir det något litet jobb där. Vandrade även ner på stan till en sportaffär med cv:t i högsta hugg. Självklart var ägaren där och blev en speed-intervju på tre minuter. Just nu är allt inom idrott välkommet. Även tittat på en bostadsrätt, någon som vill ge mig pengar? En lott bara kanske? Nehe, inte det ne...

Eventuellt rymmer Johan och jag till Thailand ett tag om ett par månader... Drömmer mig tillbaka:

Vattenfall på min vilsna moppe-färd. Yod.
Vill du köpa fisk?
Från thai match på Bangla stadium
Överraskade av skyfall, thailändska skyfall, fanns inte så mycket mer att göra än att vänta ut det. I mitten ligger "spider man", han fick ett spindelbett som gjorde att hela underarmen svullnade upp.
Mina höga strumpor och Tony (Tony fixar allt)


Utanför Dragon med Dam.


Och till sist min favoritapa, Rambo ;)

Så var det väl dags att börja avrunda det hela...
Resan uppfyllde det mesta jag ville. Största problemet är infektionen som förstörde för mig där och även här på hemmaplan.

Vill jag åka tillbaka? Ja. Nästa gång vill jag se mer av Thailand och uppleva det tillsammans med någon.
Ångrar jag något? Att jag inte orkade följa med tränarna ut och äta. Men något annat? -Nej. Absolut inte.
Har jag utvecklats? Svårt att säga eftersom jag bara har varit med på 1.3 träningar. Men konstigt vore väl annars!

Om ett par dagar är jag fit for fight igen. Innan dess ska födelsedagen firas! Börjar med familjemiddag hemma i Göteborg. Johan, jag kommer fullständigt skita i och kommer inte ta någon som helst hänsyn till att du inte kan äta lika mycket som jag, är det tårta så är det!


Kul att så många har följt med på min resa! Statistiken ökade dag för dag. Startar upp bloggen igen på nästa äventyr...

Hej då allihopa. Och på återseende!

"Every step I take..." "Every step I take..."

Dags för näst sista inlägget.
Se där ja. Infektionen har gömt sig i kroppen. Nya sår som öppnar upp och rött runt omkring som sprider sig. Vårdcentralen idag vid lunch. Sprider sig tydligen i benen. Antibiotika (igen) modell superduper, ingen belastning på en vecka. Så träningen blir av överkroppen, stillastående?! Vikarie på spinningen idag, nope. Intervju för extrajobb som skulle börja med att vara med på ett hårt pass, nope. F**! Istället gör det ont varje steg jag tar.

Bilder jag inte fått upp tidigare:

Menno är för lång för marknaden. Hade ont i ryggen när vi var klara.

src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1996623/images/2010/dsc00858_106910768.jpg" alt="" />
Poolen på hotellet.
Till vänster: Överraskningsregn, igen. Till höger: Mulet, igen.

Var ju sol ibland men då hann jag inte ta fram kameran...
Utanför Tiger där jag tränade första veckan. Därefter bytte jag till Dragon. Mina privatlektioner hade jag dock på Tiger.

Antingen tittar man på solnedgången på något ställe fullt med turister eller så hittar man en liten bortglömd strand.

Minnessten jag hittade när jag klättrade upp på klipporna. Vackrare ställe att placera en minnessten får man leta efter!

Kärlek över web-cam ;) Man tager vad man haver!

Barhäng på Phi-phi island

På apstranden som inte var apstranden.

Killen som vi för ett tag tappade bort. Skyldig till våran krock med en surfare...

Då är man trött. Notera att det är INNAN träningen börjar.
Eller så ser man ut såhär i slutet av träningen.
Lars (Norsk) och Kara vid poolen
Panikplugg, ironiskt när det är Stressfysiologi (KLARADE TENTAN!)

Enda riktigt tjocka Thai-barnet vi såg. Han skrek när han inte fick pizza, till slut gav dom upp och gav honom pizza. Visar sig att föräldrarna ägde pizzerian. Samband?

Ingången till restaurangen. Väntade på att någon skulle snubbla ner i vattnet. Inträffade aldrig...

Så tankar man i Thailand.Första träningen på hemmaplan avklarad. Hur det gick är inte värt att diskuteras...

Sverige

Hemma igen. Lösgodisintag, check! Taccos o mys, check!

Skaplig flygresa hem. Var mycket tacksam över att paret som satt innanför mig på flyget synkade när dom skulle resa sig, tack gamla paret! Möttes på perrongen av Johan. Bärhjälp men framförallt att se sin pojke igen.

Min hyresgäst lämnade ett smutsigt handfat + toalett + spis efter sig. Har även hittat skal från nötter lite här och var. Frågan är om han åt möglig mat för slängde ut mögliga tomater och två (?!?) limpor med gammalt bröd. Ett som gick ut den 8 Augusti. Han hade även flyttat runt mina kläder mellan olika garderober. Delade meningar om sitt kön må hända?

Första mötet med Chico. Han väntade utanför med mamma och pappa. Jag kom från ett håll, granne kom från ett annat. Chico väljer grannen!?!


På tapeten: Thailand i November-December...? Vad göra med livet? Städa, inte städa, packa upp, inte packa upp, packa upp...

Ett eller två sista inlägg kommer. Ett med bilder och en uppföljning med första träningarna här i Sverige.


Det är kallt i Sverige
Här kör man på höger sida (Titta vänster, höger, vänster. Eller? Höger? Vänster? Fuck! Gå, bara gå istället)
Vykorten postas med svenska frimärken

Tack o hej!

Sista dagen och det osregnar... Tack.

Tre träningsdagar kvar. Idah :( och :) Kroppen :)

Helt klart min favoritbild. Ett av barnen som springer runt på Dragon envisades med att leka med lindorna. För att få tyst på honom lindade Dam (min tränare på Dragon) hans händer.


JAAA! Vem sa att det var negativt att ha små och klena muskler? Yod har inga privates, förutom med mig! Eftersom jag inte är lika biffig som en hel del killar här tar inte hans rygg lika mycket stryk. Helt underbart för tränaren jag hade i förrgår istället för Yod fungerade jag inte alls med.Delar av hemapoteket. Idag har jag köpt linniment och annat så det står härliga till. Beställning hemifrån.


Kroppen är tung och svårt att somna = nertränad. Det är dags att åka hem tycker den. Blev två pass istället för tre igår. Idag blir det bara ett pass. Skulle haft private * 2 med Yod men blir bara i eftermiddag istället. Två pass på fredag och självklart ett sista pass (eller två) på lördag innan jag styr väskorna hemåt på kvällen. Ångrar dock inte att jag tränat så mycket. Det var det jag kom hit för att göra!Japp, så ser det ut när man tröttnar på att få håret i ansiktet och vill dricka vatten istället för sätta upp det i rondvilan.
Igår tog jag en Body scrub på Phuket spa, var sådär. Nu blir det en Swedish massage (ska bli MYCKET intressant och se vad det är). Först lunch på Tony's. Kort Thailändare som går med tröjan uppdragen över magen och bara njuter av livet. Billigast här, Tony fixar allt. Om ni minns min körlektion (gas, break, lock...) så kanske hans skills som bilskoleförare inte är av högsta kvalitet. Men peppar o salt så har jag inte kraschat än!Glad höst från vintern i Thailandps. det är fortfarande vänstertrafik... oups
Svar på kommentarer:

Chico mitt hjärta, kommer snart och räddar dig från människorna med dålig hörsel och grått hår ;)
Syster: Handskar inhandlade. Like them mucho!

RSS 2.0