Vem vill gå på speed-date med mina strumpor?

Tyvärr har Madde åkt ur VM efter en hård match mot vitryskan. Fredrik "the animal" gick vidare efter knock out (knä mot kropp) mot spanjoren han gick sin match mot.

Fem dagar kvar tills jag åker!!!


Jag har NIO singelstrumpor som söker en jämlike. Det finns en viss gräns där det inte längre går att para ihop vit strumpa med svart strumpa, nylonstrumpa med pojkvännens strumpa... Kan hända att jag slängde några strumpor i ren förtvivlan i slutet. Kan även hända att jag slängde några som inte var mina... sorry Johan.
Sov bra i natt, halleluja! Gick upp i kvart i åtta, inte topp men i morgon blir det klockan sex. Sen blir det lättare under veckan när det är halv-sju träningar (som jag faktiskt kan gå på igen!). Promenad och fönstertitt på stan med Chico innan staden vaknade. Importer från Tyskland gjorde vår promenad fattig, inga burkar att plocka... ;) Blev en trisslott utan vinst istället.Borta bra men hemma bäst. "Hemma" i Göteborg. Jul på Liseberg med mammsen och pappsen. Våfflor med grädde och hallonsylt, varm choklad med grädde och en ENORM kanelbulle. Vad hände med mina nyblivna matvanor? (Som nog inte börjat än...) Nu glögg och julmust. Varför är vi alla sånna här när vi åker hem till våra föräldrar. Vet nämligen att det inte bara jag som faller i fällan...


Så nu blir Chico avlämnad. Mer sömn men mer ensamhet på nätterna. Ingen av mina killar här då!

Jag ä´inte bitter...

Hur kan 3.5 timmars jobb kännas så länge?


Kund: "Ska jag verkligen dra kortet?"
Jag: "Ja tack". Tänker: Vad tror du? Det står V.G dra kortet TACK. Står precis där kortet annars körs in.)

Jag: "Hej, hej, letar du efter något speciellt?"
Kund: "Nej tack, men vad har ni för olika vantar?"

Dotters pappa: "Det viktigast med en sport-bh är ju att man svettas mindre"
Jag: *Tystnad. Hur tänker han nu?*

Kunds barn: "Jag tänker inte hänga tillbaka den här fula mössan som vi inte ska köpa"
Mamman: "Klart du inte behöver det hjärtat"
Jag "Jag hänger så gärna tillbaka den så" (konstigt att ungen är som han är)

Kund: "Jag skulle vilja ha den andra skon i det här paret"
Jag: Springer ner på lagret, rotar fram skon och kommer upp igen...
Kund: "Just det ja, den här också, den glömde jag!"
Jag: *SUCK!* Springer ner igen
Kund: "Kom på att jag nog ville ha en annan färg istället."
Jag: ...
Den här helgen har framförallt bestått av klagomål. Tack för att du orkar Johan! Tanken är att ta med klagomålen på planet, lämna dom på flygplatsen i Bangkock och undvika få med dom hem igen.
Hotell bokat för de första två nätterna. Självklart med pool och stor säng.

Senaste rapporten från VM är att Madde lottades att börja fightas med galen tjej från Vitryssland. Hon ligger rätt i vikt och behövde inte basta. Har inte hört hur Fredriks lottning blev än.


Dagens klagomål är att Chico återigen vaktade mig i natt. Ännu svårare att somna när man sover på eftermiddagen. Istället för uppstigning sex eller sju blev det halv tio. Satan!

Nu ska jag klaga lite i min ensamhet. Hej svejs!

Ganska ointressant

Glömde ju skriva med underkläder på vad jag packat, ajja bajja. Satsar ju i och för sig på att leva i min bikiini.

Hotellfix för första två nätterna i Bangkock. Blir inte till att bo på gymet som Johan bor på nu. Pool är ett måste i en överhettad stad. I morgon börjar VM där nere. Önskar jag redan var där i någon svensk liten dress och börja hejja halsen av mig!


Eftersom min andra älskling som tur var är kvar hemma med mig har jag sällskap på nätterna. När Johan är borta blir han tyvärr FÖR överbeskyddande. Han skäller på minsta lilla ljud under natten.
Effektiv dag som började klockan sex med hundpromenad, tvätt och julpyntning. Sedan plugg på biblan, PT-klient och jobb på Team Sportia har "förgyllt" min dag. På kvällen blev det årets första julmys med alexis och johannes, just like old times!

Ingen träning idag. Ingen lunch (eller rättare sagt ett äpple) = ingen träning. Istället däckade jag i sängen.

Just det ja, sa jag att jag ska till Thailand?!?! GÖTT ÄPPELMOS! För övrigt ganska intetsägande inlägg.

Thailand, thailand, thailand. Jupp, I RUB IT IN!

Drick inte billig glögg!

På´t igen! Thailand here I come!

Så var det dags för en ny resa. Något nytt och spännande... spännande ja, nytt nej = Thailand... again!

Denna gången börjar det i Bangkock för att titta på finalerna i Thaiboxnings-VM + King's cup. Därefter blir det lapa sol, bada, äta gott + träning med Johan.

Utmaningen på hemmaplan är att bara ta med en minimal väska. Skulle det inte varit för att jag vill ha med produkter för håret skulle jag velat ta väskan som handbagage. Utmaningar gör livet mer spännande... Men på grund av fåfängan och rädsla att slita håret ännu mer (oj vad seriös hon låter!) får väskan skickas i lasten. Kommer förlita mig på att köpa billiga linnen som kommer rasa sönder och leva i bikiini, jeans-shortsen och thai-shortsen ibland.

Jeans-shorts
Byx-dräkt (fast i "shortsform")
Tre linnen
Bikiini
Träningsskor, enkla tygskor och sandaler
Thai-shorts
Något smycke
Linssaker + glasögon
Super shampoo + solskyddsfaktor
Träningslinne med klubbens logga såklart!
↑Ett måste när klubbkamraterna ska hejjas fram.
Att de kommer till final räknar jag med nu... ingen press!


Jupp, det är vad som står på listan tror jag. Datorn åker eventuellt med för lite plugg. Passet + åksjuketabletter kan ju vara bra också...Träningen har gått lite åt skogen sedan jag kom tillbaka. Går på min fjärde penicillinkur sedan Augusti, ett smått pajjat knä och förkylning på förkylning har även det stått lite i vägen. Men skam den som ger sig!

Natt numero två utan pojken i lägenheten. Hoppar av glädje, ja det gör Chico det som får sova i sängen utan att bli nerputtad av Johan...Tjipp!

RSS 2.0