"Idah du hade ratt"

...vi hamnade pa ett fyrstjarnigt hotell...

Ni vet sadar skont det kanns nar man blir irriterad for att man ar hundra procent saker pa att man har ratt i nagot. Men ar mogen nog att ge sig anda, aven om man vet att man har ratt. Forsoker att leka oberord. MEN har sjalvklart ratt och taddaaaa, Idah har ratt och det blir fyrstjarnigt hotell for pissumma...

Sa... lyx it is...


"Såhär vill jag att varje morgon ska vara..."

...bikkinin på, sanden mellan tårna på stranden och strosar till ett frukostställe, strosar tillbaka med en islatte i handen i vattenbrynet... kan vi ha det bättre?Förrgår kväll:
Riktigt häftig eldshow, mycket större än förra gången, framför oss när vi åt på stranden. 14 halvnakna killar.
Avslutade kvällen med ett första (?!) glas vin i handen. Vi håller oss ganska mycket på mattan här borta. SM-laddning för Johan snart och hälsa för kropp och själv för mig (om vi bortser från Johans småätning som pågår en del konstant.

Igår:
Slappa katter som lapade sol.
Båttur med snorkling. Tyvärr var det lite grumligt. Turen avslutades på en fish farm med matning av fiskar, hajjar och sköldpaddor.
Direkt till thai-träning (inte så bra med tanke på att johan fick mkt mer uppmärksamhet...) samt blev intervjuade av en holländare som gjorde ett reportage om Ramon Dekker. Middag på stranden (ett måste att avsluta kvällen på).
Sängdags... WTF?!? Nya bungalown (lyckades få en precis vid havet igen) var ju inte en hitt nu när helgen börjar närma sig med fler turister. Dunkadunkadunka från en bar. Vid femtiden snubblade vår granne hem. Bang, bang, bang, snubbel. Vaknade upp med ett ryck, inbrottstjuv? Hjälpte inte av att min stora starka orädda (nej) thai boxare tyckte det va lite skumt också.

Idag har vi nog inte gjort någonting. Strand, bad, massage, fotfix. LIFE IS GOOOD...

Njuter i fulla drag!

Igår avslutades dagen med en liten eldshow framför middagen igår på stranden, kort upptäcksfärd samt brownie vid havet.
Vaknade 6.30 och var pigg. Då var inte min andra hälft pigg. Nästa gång vaknade jag 9.40, ensam! Pojkvän borta! Hittades på stranden. Lillen hade gått ut och börjat tjuvsola (pågår ett rätt så stort championship ang. vem som kommer bli brunast).

Dagen i grova drag:
Sol+ frukostkaffe
Moppefärd (studs, studs, bang = inga bra vägar).
Lunch över vattnet
Sol
Massage (bättre igår när jag hade Wan, lägg på minnet!)
Slapp
Mat snart
Sova snart

I morgon blir det byte av Bungalow. Snyft att lämna den här, blir ev. ett STORT plus att det bara finns fläkt... båtfärd med snorkling (beroende på vädret) och private med en thai-tränare på eftermiddagen.


?!
?!

Ne....
... såhär var det ju!Vårt första bråk...

...har inte infunnit sig.

Det närmsta vi har kommit är på respektive av, på, av, på med AC:n. AV, eller behöver åtminstone inte vara på dubbel-satans-kyla. Inga elaka ord men vad f*n NollKollJohan! En sak är det väl till och det är hur mycket myggspray som krävs...

I förrgår var vi taggade för att åka och se på King's cup, en muay thai gala på Kungens födelsedag. Kul. Försöket bestod av en timme och 45 minuters knuffandes och buffandes för att ta oss framåt i  en stor folkmassa som rörde oss åt. Kom aldrig fram till ringen... Men fanns grillade möss på vägen som snacks om det skulle behövts. Men vi hade glimten i örat ändå!

Vi åkte med en galen Tuk-tuk chaufför i förrgår.


Just nu sitter vi utanför vår Bungalow på ön Koh Samet. Utsikt: Massagetält, solstolar, strand och hav. Bör tilläggas att stranden är längst bort av detta, vilket är ca 20 meter framför oss.

Igår när vi kom fram var boendet (Hotell NAGA)lite annorlunda. En viss NOAK (ni läste att det var NOAK hoppas jag, för det var nämligen Noak) hade tipsat om ett boende men som kanske var lite för skabbigt för oss (eftersom vi är för "lyxiga och kräsna"). Gränsen när man inte ens får ett täcke. Men visst hjälpte väl myggnätet i vår bungalow trots hål.

3,5 timmar tog vår bussresa från Bangkok till piren där en båt skulle ta oss till ön. När vi träffade på två klubbkamrater hade deras resa tagit 2 timmar. MEN vår nya bungalow väger upp det hela.

Slapp dag med promenad, mat och slapp. Även idag avslutar vi det hela med en middag halvsittandes på stranden med tända ljus.
Att lägga på minnet:
Träna upp vighet för att kunna gå på vissa av toaletterna. Upplevt likadana innan men lite mer rörlighet hade underlättat.
Köp starkare myggspray nästa gång
Vadderad pyjamas?
Låt inte NollKollJohan ta hand om boende eller köp av biljetter


Johan är fotograf...?


En av bästa upplevelserna:
Drink med utsikt över hela Bankok på 83:e våningen:


Ha det fint där hemma! Det har vi!

Dag 1, lätt som en plätt! Och kaffe!!!

Från snökaos i Malmö till Thailand.

Lång kö på flygplatsen i Köpenhamn, dumma svenskar som inte tror de ska komma med??? Tack gode mr. G för Starbucks.

Fumlig innan avfärd, varför ska det va så himla svårt att förstå att det kommer gå bra och att jag förhoppningsvis inte kommer må illa? Kom lite i sista laget till gaten men allt löser sig ju... Väl på planet fick jag sitta bredvid mannen med härliga svettaromer svävandes i luften redan i början av resan. Hela armstödet tog han upp också. Är det inte lite ge och ta där...? Tanten bakom mig sparkade på ryggstödet och lös med sin lampa...

Kändes nästan lite som att vara hemma igen. Saknat dig kära Thailand! Möts av ingenkollJohan. Ne, för vart var han nu då? Till slut kommer en trött pojke traskande med ett fint leende. Härligt!

Hotell, långt över förväntan! Mat, poolhäng, middagsnanna och sen till köpcentret/arenan för att se några av finalerna i VM samt möta upp med lite svennebannaner. Silver till två av våra svenska tjejer. Hejja! Inte en enda knock-out idag. Kaffe, jag behöver kaffe ingenkollJohan!!! Fick som jag ville utan alltför mkt gnäll...

Ett par timmar i Bangkok = ett par svarta "sammets" pumps inhandlade samt ankelskydd.

IngenkollJohan och jag åker därefter till gymet han bott på och hämtar kvarglömda saker. Hotell, dusch, glass och film.

Sådär ja! Detaljerad dag.

Kap kun ka och hej från Thaipaj

Snart så...

...blir jag spritt språngande galen.
-Cykeln är snodd
-Två vinterskor har gått sönder
-Blivit av med ett jobb
ALLT inom en veckas tid! Grattis till mig!

...får jag eventuellt lite dåligt samvete att jag slängde en hel del singelstrumpor eftersom jag hittade några av deras jämlikar i en annan hög.
...åker jag söderut.
Först styrs kosan mot Malmö till goaste Mirjam (a.k.a Chmirrechmutt) och Björn. Härligt med lite kvalitetstid plus att de senaste orden på nyheterna klingar lite oroligt för någon som ska ta sig söderut med tåg.
"snökaos som gör det problematiskt för tågtraffiken..."
"tåget stod stilla..."
"stora förseningar..."
"många inställda tåg..."
Känns mycket säkrare att befinna sig så nära Köpenhamn, där jag tar flyget, som möjligt. Snälla, snälla, snälla,ställ inte in mitt plan!

...får jag skratta med Johan igen


Tänk att importerat godis från USA och att träffa kompisar kan göra en på bra humör! (Vad hände med din intågande biikini-säsongen. Kort men dock!)


RSS 2.0