Pajj i thai-tån och ny utmaning

Toodles!
Trött efter hard-core träning!
Hängandes på en säck när träningen är över. Lyckades dock vrida huvudet och le!


Night market igår. Körde ifrån två stycken och tappade bort dom. Mkt tingel-tangel och krims-krams (Angelica, vi hade kunnat spenderat en del tid där, billigare och dom var mindre på än i Prag!). Köpte thai-shorts (dock lite för stora. Sixten, du kanske vill ha ett par illrosa?!), bikiini och en slapp väska att ha här nere.

Fish spa avslutade vår kväll. Fötterna sattes ner i ett akvarium fullt med fiskar som sas skulle äta upp död hud... Helt ok att skrika och fnittra som en liten liten tjej vid ett sånt tillfälle helt klart! Mkt konstig känsla.

Morgon, fm: Riktigt bra träning, mycket som bara lossnade! Mumsig proteinshake, bort med värsta svettet i poolen, dusch. ÖSREGN.

Eftermiddag: Uppflyttad till "advance". Hur gick det till?! Absolut kul och bra för självförtroendet men aaahhh!
Fysen ökades även. 300 sit-ups, 300 armbågar, 300 push-kicks och 300 knä efter 2 timmars thai. Hur jobbigt det blir är ju upp till en själv men kunde ju inte ligga på latsidan när jag precis blivit uppflyttad. Körde lite clinch (drar o sliter i varandras nackar i princip). Efter några smällar i marken och skratt från honom (tränaren) blev jag irriterad och gav honom en örfil... mest på skoj. Mindre bra eftersom jag åkte ner mer och hårdare i marken efter det.

På sparringen var jag så frustrerad att jag nästan grät av ilska. Idiot till tjej som fortsatte dra till mig när jag stannade till för att vi höll på att ramla in i folk. Jag körde på hårdare efter det. In your FACE!

Massakerad tå. Blåsor, vätska och blod. Får stå över thaien på morgonen i morgon. Inte värt att dra upp det mer. Inte bästa stället att ha öppet sår under fötterna här...
Var/vätskande/blödande, mumsfillibabs! Mest upplagd för medkänslans skull

Dagens panik: bortsprungen myggspray.


Resten av kvällen ska jag spendera med hemtentan och klia myggbett.
Tjipp!Kommentarer
Postat av: Mamma

Aj, aj, aj! Antar de vet hur man undviker infektion?? Redan uppflyttad!!? Inte dåligt jobbat!

2010-08-09 @ 19:59:08
Postat av: Clas

Grattis till uppflyttningen! Och Håll såret rent. Kram

2010-08-09 @ 22:21:38
Postat av: angelica

Vad händer dej?? Hae inte skrivit på några dagar nu. Uppdatering please!!! kraaaam sötis

2010-08-13 @ 09:15:41
URL: http://angelicamarie.blogg.se/
Postat av: Malin

Sawadika my friend=)Det låter härligt med morgonpass, blåsor på fötterna och insekter på rummet. ler Jag hoppas och tror att du har en grym tid i Thailand! Thaipassen låter tuffa men ack så härliga! Kämpa på och visa vart skåpet ska stå! Vi syns på träningen i September. Ha det gott. Kramz! Obs! Passa dig i trafiken med moppen, det är VÄNSTERTRAFIK./Malin L

2010-08-14 @ 08:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0