Nertränad, javisst!

Se där ja, en bild uppladdad!
Morgonträning på Dragon. Trötta armar...

Dom kallar det vinter (här skulle det suttit fint med en bild på en av stränderna jag varit på…). Svetten har runnit (det vill säga man känner hur det droppar från övre delen av ryggen till den nedre om man svankar).


”Golden seats” när vi kollade på Expendable, det vill säga, goa fåtöljer, popcorn, kaffe och dricka serverat på plats. Plockmat innan.


Försovning lördag...även blivit missförstånd mellan mig och Yod så han var inte där. Eftermiddagspasset på Dragon var tungt. Kändes i hela kroppen att det var lördag! Det vill säga ganska tur att jag missade de två första passen. Slutade med att träningen ballade ur och jag satt på marken och drack en cola som min tränare gav mig när jag inte orkade mer. Medbjuden på middag med tränarna, ångrar BIG TIME att jag inte orkade!!! Istället blev det lite koll på Barbeque beat down på Tiger. Några fighter och sen film o sova. Kroppen ville bara ligga ner och chilla.Igår blev det utflykt för hela slanten. Vad som skulle tagit en timma tog två på scootern. MEN tack vare det hamnade jag på ett svenskt barnhem där jag pratade en del med lite svenskar som jobbade som volontärer där. Hamnade även på en marknad ENDAST med thai-folk. Var det vill säga på landet (helt totalt jätte lost och jätte väldigt fel).


Till slut hittade jag fram till Gibbon Rehabilitation Project. Ett litet, litet ställe där de tar hand om apor som har hållits fångna eller är/varit skadade. Sugen på att jobba som volontär där en månad men kanske ska ta tag i något när jag kommer hem istället. Ligger även ett vattenfall där, mkt mindre än jag trott men folk badade glatt med kläderna på. Jag badade i mitt svett istället, trångt med folk.Night market på kvällen. 4 t-shirts, 2 trosor, en väska och 1 par örhängen för sammanlagt 205:-. Vad det finns mycket skit! Efter att ha gått ¼ av marknaden jag i princip sett allt. HUR hittar västerlänningar kläder här? Jag är normalt S på trosor, här får jag köpa L.


Även skaffat mig fula flätor i hela håret. Stod inte ut med att det stod åt alla håll under träningen. Vill inte sätta upp håret i rondvilan, vill dricka vatten då! Tanten ville sätta fast rosa pärlor i håret (precis som på alla barn som även gjorde sitt hår där...), tyckte jag var konstig som inte ville ha det...Mindre än en vecka kvar. Börjar kännas att det är dags att åka hem men det bästa skulle vara att leva att dubbelliv just nu. Halva Idah här, halva Idah hemma.

 

Dags för träning. Kroppen på g igen. Tjipp!


Kommentarer
Postat av: Clas

Vem är den andra tjejen på bilden? Spännande utflykter, visste inte att de hade Gibbon i Phuket. Hinner du bada? Är i Fjb med Chico som ligger i solen på altanen. Kram

2010-08-30 @ 12:35:42
Postat av: Lena

Tur du inte betalar per mil som du kör! Men du får ju se mycket på det sättet. Kram

2010-08-30 @ 14:44:58
Postat av: Syrran

Hej lilla du! Mormor hälsar så mycket. Skicka vykort till dem!!! Fin du är på bilden, avundsjuk på sexpacket och solbrännan!

Kram!

2010-08-30 @ 18:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0