Oups o annat

Tredje gången gilt på sjukan idag. Förhoppningsvis förbättring på g. Kan nu duscha någorlunda normalt (ett ben upp i vädret) det vill säga, behövde inte ligga ner och duscha.

Poolhäng med lunch som slutade med en arg thailändska. Köpte kaffe i en pappmugg, det lilla handtaget gick sönder. Kaffe över hela disken och ner i isen på andra sidan disken. Den thailändska tjejen tyckte det var mitt fel och frågade varför jag höll i handtaget. Ja fan vad korkad jag var... Visade mig vad JAG hade gjort med isen.

Fick frågan när jag checkar ut i morgon. Oups, helt glömt att jag inte sagt till att jag ville stanna längre där jag bor nu. Löste sig efter lite meck.

Fightsen igår var väldigt nice! Tre knock-outs. Öppningsmatchen var mellan en sju- och åttaåring. Hur kan dom redan vara så duktiga?!

Campet jag tränar på nu har "adopterat" två barn som tidigare bodde på gatan. Dom får mat och tak över huvudet och får träna. Får ingen utbildning men får överleva... Tyder ganska mycket på vad det är för härliga människor som äger stället. Då blir man glad och trivs mer vill jag lova! Tränarnas barn springer runt lite här och var, står och tittar med stora ögon och leker med våra lindor. Skrattar, snubblar, skriker och springer runt med sina små små thaishorts på...


Skippade morgonträningen. Blev sen sänggång igår. Fick ha en annan tränare på eftermiddagsträningen, inte lika bra. Blir den vanliga i morgon. Jabbarna börjar bli lite lite bättre känns det som. Privatlektionen med Yod var väldigt givande. Gick därifrån helt snurrig i huvudet av all ny teknik och vad jag skulle tänka på...

Kram till er alla som läser detta. Delar även ut en extra puss till Sixten (naaaw ;) )


Extramaterial för idag:
Skulle lukta på ett balsam, sprutade upp en (hel)del i näsan.
Skar upp min stortå på en liten liten sten som låg precis där jag gjorde en vridning på en rundspark.
Thailändska tops är mycket mindre än våra. Stack den rakt in i örat, in i hjärnan och ut på andra sidan tror jag.


Svar på kommentarer:
Mamma: Det var snarare för att jag inte hade någon vettig rubrik :)

Kommentarer
Postat av: Clas

Schysst att såret är bättre. Men inte schysst att man matchar sjuåringar ens i träningsmatcher tycker jag. Med all respekt för deras kultur och bla bla. Har just bytt mitt andra genomblöta klädset. Storm på västkusten är ingen lek. Särskilt om man spelar boule i den. Kram

2010-08-24 @ 19:25:17
Postat av: Sixten

Puss på dig!

2010-08-24 @ 22:19:41
Postat av: Anonym

Hej! Nu kan jag få reda på lite tack vare att David hjälpie till med bloggadressen. Spännande äventyr du är ute på! Kram, Barbro N.

2010-08-25 @ 21:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0