T - 1

Taggad?! Jaaa! Effektiv dag, allt är klart förutom att fixa en kastrull med svinto.
Bagage: En ryggsäck som inte ens blev fullsmockad! Hur gick det till? Då bör det tilläggas att jag i väskan även fick i handskar och simfenor. Benskydden får sitta på utsidan av mitt handbagage som består av en liten ryggsäck.


Har, efter pappas fix nu tre, förlåt FYRA, försäkringar. Känns som att det är mest för att lugna min kära familj (inget ont menat hörni). Försäkring via Visa-kortet, Hemförsäkring i Halmstad, Sjukförsäkring via mamma o pappa genom att jag är skriven i Göteborg OCH någon annan nytillkommen försäkring vad den nu var till för. Som Johan sa så är väl den största risken till skada att jag ramlar och snubblar och bryter ett ben eller två. Tyvärr täcker ingen försäkring kampsporter...
På systers begäran har jag även adress och telefonnummer till svenska konsulatet i Phuket. Kära familj, vet att det är av kärlek. Men kan vi lugna oss nu?
Ska försöka träffa min Thailändska "syster" (bodde med samma familj ett tag när jag bodde i USA). Hon bor i Bangkok.
Bör tilläggas att jag gjorde en riktigt riktigt lyckad massage igår och att thai-träningen gick mycket bättre än på länge. Adde, kanske till och med kommer tillbaka utan vänster gard på fel ställe, den du!
Måste säga att det är kul att det blir fler och fler som läser min blogg/resedagbok!!! (även om det inte ges så många kommentarer)
Vackra systern

CIAO, HEJ DÅ O KÄRLEK. Hörs i Thailandet.

Kommentarer
Postat av: nina

Ha de nu underbart vännen!!! och tack för den underbara tygbiten ;) puss kram

2010-08-04 @ 00:24:47
URL: http://ninaflum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0