Rocky kör vilse

Lite Rocky är man när en knog blöder igenom lindan, hijah!

Igår:
Första träningen skippade jag. Jävla hals! La sig under dagen. Träning på eftermiddagen som avslutades med en 5km springtur. Svettigt vill jag lova. Det var jag, tre thailändare och ngn från Holland. Min tränare körde på sin scooter längst bak för att kolla så jag orkade, and I did :) Sa innan att "I very slow", men det var ganska lugnt.

Körde runt med Lilly under dagen. Först till ett tempel som vi inte hittade, sen Patong pier som vi hittade, sen till en utsiktsplats som vi inte hittade och sen ner till Kata beach. Kunde ju inte bada o inte sola så blev bara en titt på vad som komma skall! Väldigt fin utsikt när vi körde i bergen. Riktigt kul att scootra runt måste jag säga. Inte i närheten av en crash! Tidig sänggång.Idag var jag piggare. Riktigt bra träning. Mits, clinch, sparring o clinch. Ska börja ta lite privatlektioner av Yod, tränare som är riktigt riktigt duktig. Min tränare, Dam, hade på sig ett gammalt linne från Halmstad. Fått det när han sparrades någon gång för länge sedan. Klubben var där och tränade förra året så dom känner igen Halmstad.

Återbesök på sjukan. Får bada liiite, lite nu. Ingen strand men ett snabbt dopp i poolen. Vägen hem, oj oj oj... Sa jag att jag hade hittat mitt lokalsinne? Höll inte så länge (mamma, tyvärr, är nog ingen idé att du kommer hit om du ska försöka hitta ditt...). Phuket är en ö, som tur var inte så stor. Ska egentligen ta 10 min från sjukhuset. Det tog två timmar. Blev ganska utskrattad när jag frågade på en mack hur jag skulle ta mig tillbaka när jag var 2 mil bort. Hade även fått ta ut linserna och ögonen rann... < - Läs inte det där.

Träning om 2 timmar. Tills dess ska wannabe Rocky slappa o dricka vatten o njuta av livet.

Att lägga på minnet: Gillar inte smaken av tabletterna jag fått när jag misslyckas svälja dom direkt...
Bilder när jag sitter på ett bättre ställe.
Malin: Denna gången lyckades kom texten fram :) Hoppas träningen rullar på!!!

Pappa: Se svar på försäkringsfråga på mailen. Kan bara säga "you crash, you pay".

Mamma: Tappade bort det igen. Var väldigt tillfälligt....Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0