nyvikt smutstvätt och kackerlackor...

Lite sammanfattad uppdatering:

Min smutshög med tvätt var vikt i morse när jag kom tillbaka från första träningspasset.

En kackerlacka trillade ur min handske när jag skulle sätta på mig den.

Flera tränare har sagt att jag borde gå en match om jag tränar en månad här. Men no way där. Tycker dom nog mest för att jag är skandinavier och att det tydligen drar folk här(?!). Lite smickrad men ne, så blir det nog inte.
Vad mer... Jo! Min bh har fortfarande inte torkat, hängdes på tork två dagar sedan.

Komponerade mitt eget tvättmedel idag. Kallt/ljummet vatten blandat med Y3 och desinfektionsmedel. Kan inte reglera temperaturen varken i duschen eller i handfatet...

Regnad igår på kvällen och en halvtimme idag på dagen. Mulet idag. Soligt de första två dagarna. Yr.no verkar inte riktigt ha koll på Thailand.

Gertrud, min ödla på rummet visar sig vara Gertruds, det vill säga, det verkar finnas en hel del Gertrud här. Får nog vara lite mer kreativ med namnen. Måste bara lära känna de små liven först. Dom bor bakom min AC verkar det som.


Lite överdrivet men var ungefär såhär det kändes i morse på träningen när jag var totalt utpumpad:
"You are gonna have to go through hell worse than any nightdream you've ever dreamed. You know what you gotta do. Do it..." Från Rocky
Drack för lite vatten igår och det kändes uppenbarligen i värmen idag. Learn by doing...

I morgon ska han som är pt och även hjälper till med nutrition lära mig köra moppe (ska bli intressant att höra hur han tänker om träning o kost). På tiden eftersom jag måste ha moppe för att ta mig någonstans här. På kvällen är vi några som ska till night market. Kanske lite krims-krams-shopping på g.


Nästa fredag-söndag blir det Phi-phi island, om vädret är ok.Bilder kommer... snart...

Kram o gonatt!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Härligt med lite sol i alla fall. Litar mer på dig än YR!!

Ligger i hängmattan. Sedan ska Chico o jag ta en promenad så han kan hoppa i vattnet vid båten! Det gillar han! Moppe i Thailand haran ju sett på film! Är det vänster- eller högertrafik?? Kram

2010-08-07 @ 18:23:17
Postat av: Clas

Gertrud har väl inte någon äldre, giftigare bror hoppas jag. Vi betalar hjälmhyran (inte för Gertrud). Just tillbaka efter Isas födelselunch på Valö. Najsigt, fortsätter ikväll. Ha det så ...skönt tänkte jag skriva, men det stämmer liksom inte med Rocky...bra, får det bli.

2010-08-07 @ 18:30:12
Postat av: Idah

Mamma och pappa: Det är vänstertrafik i Thailand, mkt frustrerande men jag kommer nog in i det efter ett tag. Hälsa den lille skrutten!!!

puss

2010-08-08 @ 08:36:43
Postat av: angelica

Krims-krams shopping...hm skulle jag vart med. Vi är ju ett toppenteam på just marknader! usch för Gertrus...nackdelen med sydligare breddgrader än våra. keep on working!

2010-08-09 @ 00:28:03
URL: http://angelicamarie.blogg.se/
Postat av: Syrran

Nu tar du det RIKTIGT försiktigt när du kör moppe. DET ÄR EN ORDER!!!! Vet inte hur många jag träffade som hade bränt sig på avgasrörete eller halkat med moppen. Fasiken, första gången jag blivit orolig :-(

2010-08-09 @ 16:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0