King of the road i både ösregn och mörker

Dags för moppedag...
Träningen i morse kändes ok, den i eftermiddags sämre. Känns som att jag har fått en bra tränare, verkar som att jag fått en av huvudtränarna. Gör ju etthundratusen fel men han har nog halvt lyckats rätta till något varje gång (så nu har jag bara 99 998,5 fel kvar att rätta till). När jag står vid säcken och slår och slår och slår får jag stå vid den som är under den svenska flaggan :)


Casa mia.

Moppe, moppe, moppe. Snabblektion på hur jag skulle göra (kört moppe en gång, då åkte jag in i en mur). "You no know how drive? I show. Gas, break, lock, ok? Now you can go...". Hjälmen på o jävlar vad jag hoppade fram. Ungefär som när någon stöter till en hela tiden när man står i kassan och ska betala (alltid gamla tanter som gör det). Cruisade runt i regnet (tänkte det var bra väder att lära sig köra moppe i...) tillsammans med Jill, tjej från USA. Jag vet ju hur mitt lokalsinne är så tog fram den brillianta idéen att om vi bara tog vänstersvängar hela tiden så borde vi komma tillbaka på något sätt. Det gick! Efter sista passet åkte jag för första gången till en stor matbutik. Så härligt att bara titta runt i olika länders matbutiker. Regnponcho, kaffe och frukost/mellanmål inhandlat. Hittade hela vägen dit och tillbaka utan att köra fel. Vad har hänt?! Har hon hittat lokalsinnet igen? Får se om det får plats i väskan hem.VAFAN! Hur svårt ska det vara att bara parkera utan att toucha andra moppar när man parkerar? Trodde det skulle gå bättre än med bilen.


Kärlek från Thailand till er!

Kommentarer
Postat av: Clas

Bara en faderlig fråga: har du föräkring med självriskeleminering för ev trafikskador? Kul att du fått en av huvudtränarna. Och att du hittat Lokalsinnet är ju värt hela resan! Kram från pa och Chico

2010-08-17 @ 17:45:57
Postat av: Malin

Heeeej vännen! Misslyckades med mitt försök att kommentera häromdagen så försöker igen :) Är jättekul att läsa om hur du har det och ännu mer kul att du verkar ha det bra! (Trots infektioner och skador :P)

Riktigt grymt att du vågade köra moppe också och att lokalsinnet fanns i Thailand!

Ta hand om dig!! Massa kramar från (regniga) Sverige

2010-08-17 @ 19:48:15
Postat av: Lena

Jamen dåså! Då kan du både köra moppe o boxas. Och hitta rätt!! Jag kanske skulle åka dit? Å andra sidan mygg. Nja, det räcker med de svenska diton för min del!

Tjing, tjong

2010-08-18 @ 23:08:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0