First class Dubai

Överbokat plan vilket resulterade i uppgradering till platser i businessclass. Tack!

Flygrädslan och illamåendet nästan som försvann när vi fick "ställa upp" på ändringen. Så istället för att knö med folk som tar plats o barn som skriker blev det stol/säng med inbyggd massage. Skumpa? Wine list? SATAN att åksjuketabletterna inte gärna kombineras med alkohol. Fast vi skålade glatt (eller ne, jag skålade, Johan kollade igenom alla kanaler, spel m.m.) med vår annanasjuice.
Duell! Jag la ner, tröttsamt att förlora

Framme i Dubai, himlans vel vart vi kunde gå och inte gå på flygplatsen och när. Kö, fram och komma in i landet, tillbaka skickade, fixa hotell? nej, vill inte ha hotell, kö igen (samma efter tjafs o irritation), stämpel i passet, hungriga, ge oss mat. Hittar... Cold stone! Den otroliga glasskedjan som jag levde på i när jag bodde i USA (så gick jag upp 12 kg också då). Äter.
och såhär ser det ut nu, ljust, ingenstans att lägga sig

Tittar på mitt vätskande sår på knäet. Bra tajmat. Försöker sova sittandes. Vrider och vänder på oss. Vid 5 eller sex åker vi in mot staden och stranden och sover/solar där.

Jag har för övrigt en mycket snäll pojkvän som står ut med mig när jag bitchar runt och fräser för att jag är trött och vinglig av tabletter. Puss! (oh! nu fick jag en puss när han såg vad jag skrev, tjatjing, babling!)

Kommentarer
Postat av: Oslo på svenska

Hehe, tro du de uppgraderas oss med skrikig unge? :-) Sitter i solen utan jacka, varm choklad i handen och nästan färdigpackade vi med! Kram!

2012-02-17 @ 15:19:38
URL: http://oslopasvenska.blogspot.com
Postat av: Malin

Fy satan va nice med business!! Hoppas Dubai va fint! Du får en puss av mig också för att du är så go ;) PUSS

2012-02-17 @ 23:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0