Vårt första bråk...

...har inte infunnit sig.

Det närmsta vi har kommit är på respektive av, på, av, på med AC:n. AV, eller behöver åtminstone inte vara på dubbel-satans-kyla. Inga elaka ord men vad f*n NollKollJohan! En sak är det väl till och det är hur mycket myggspray som krävs...

I förrgår var vi taggade för att åka och se på King's cup, en muay thai gala på Kungens födelsedag. Kul. Försöket bestod av en timme och 45 minuters knuffandes och buffandes för att ta oss framåt i  en stor folkmassa som rörde oss åt. Kom aldrig fram till ringen... Men fanns grillade möss på vägen som snacks om det skulle behövts. Men vi hade glimten i örat ändå!

Vi åkte med en galen Tuk-tuk chaufför i förrgår.


Just nu sitter vi utanför vår Bungalow på ön Koh Samet. Utsikt: Massagetält, solstolar, strand och hav. Bör tilläggas att stranden är längst bort av detta, vilket är ca 20 meter framför oss.

Igår när vi kom fram var boendet (Hotell NAGA)lite annorlunda. En viss NOAK (ni läste att det var NOAK hoppas jag, för det var nämligen Noak) hade tipsat om ett boende men som kanske var lite för skabbigt för oss (eftersom vi är för "lyxiga och kräsna"). Gränsen när man inte ens får ett täcke. Men visst hjälpte väl myggnätet i vår bungalow trots hål.

3,5 timmar tog vår bussresa från Bangkok till piren där en båt skulle ta oss till ön. När vi träffade på två klubbkamrater hade deras resa tagit 2 timmar. MEN vår nya bungalow väger upp det hela.

Slapp dag med promenad, mat och slapp. Även idag avslutar vi det hela med en middag halvsittandes på stranden med tända ljus.
Att lägga på minnet:
Träna upp vighet för att kunna gå på vissa av toaletterna. Upplevt likadana innan men lite mer rörlighet hade underlättat.
Köp starkare myggspray nästa gång
Vadderad pyjamas?
Låt inte NollKollJohan ta hand om boende eller köp av biljetter


Johan är fotograf...?


En av bästa upplevelserna:
Drink med utsikt över hela Bankok på 83:e våningen:


Ha det fint där hemma! Det har vi!

Kommentarer
Postat av: Lena

Detta är Pa, inte Lena: fattade inte grejen med Noak. Säkert nåt åldersberoende. Annars verkar det härligt. Just hemma från Chicorastning. Mötte lös schäfer. Chico måttligt road. Hund i vår gamla lägenhet, också terrier. Ha det underbart! Pa

2010-12-07 @ 22:49:50
Postat av: Lena

Uppkopplad t o m vid Bungalow!! Det kallar jag civilisation !

2010-12-08 @ 09:49:50
Postat av: Sara (mamma Lillstrumpa)

Hej Idah!Vad lustigt att vi varit på samma ställen nästan precis samtidigt. Jag såg några utav matcherna i thaiboxningen i helgen, synd att du inte kom dit - vi hade garanterat lycksats se varandra där i vimlet. Jag & Krille stack ut ganska mycket! :)Vi bodde på Green bay resort granne med naga, helt okej ställe faktiskt. 800bth betalade vi för rum med fläkt, funkade utmärkt :)Ha det så bra och njut av koh samet! Restaurangen mitt emot 7eleven har riktig och billig thaimat, mums!

2010-12-08 @ 12:30:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0