"Såhär vill jag att varje morgon ska vara..."

...bikkinin på, sanden mellan tårna på stranden och strosar till ett frukostställe, strosar tillbaka med en islatte i handen i vattenbrynet... kan vi ha det bättre?Förrgår kväll:
Riktigt häftig eldshow, mycket större än förra gången, framför oss när vi åt på stranden. 14 halvnakna killar.
Avslutade kvällen med ett första (?!) glas vin i handen. Vi håller oss ganska mycket på mattan här borta. SM-laddning för Johan snart och hälsa för kropp och själv för mig (om vi bortser från Johans småätning som pågår en del konstant.

Igår:
Slappa katter som lapade sol.
Båttur med snorkling. Tyvärr var det lite grumligt. Turen avslutades på en fish farm med matning av fiskar, hajjar och sköldpaddor.
Direkt till thai-träning (inte så bra med tanke på att johan fick mkt mer uppmärksamhet...) samt blev intervjuade av en holländare som gjorde ett reportage om Ramon Dekker. Middag på stranden (ett måste att avsluta kvällen på).
Sängdags... WTF?!? Nya bungalown (lyckades få en precis vid havet igen) var ju inte en hitt nu när helgen börjar närma sig med fler turister. Dunkadunkadunka från en bar. Vid femtiden snubblade vår granne hem. Bang, bang, bang, snubbel. Vaknade upp med ett ryck, inbrottstjuv? Hjälpte inte av att min stora starka orädda (nej) thai boxare tyckte det va lite skumt också.

Idag har vi nog inte gjort någonting. Strand, bad, massage, fotfix. LIFE IS GOOOD...

Kommentarer
Postat av: pa

AVUNDSJUK! Jag vill också höra dunka dunka hela natten. Men ha det skönt ni bara. Kram

2010-12-10 @ 23:48:17
Postat av: Anonym

2010-12-12 @ 20:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0